WorkEmpowered! | MANAGEMENT EN CONSULTANCY: interim en verandermanagement, onderzoek en advies
WorkEmpowered! biedt interim-/verandermanagement, consultancy, gerichte programma's, metingen, trainingen en coaching.
workempowered, energie, vitaliteit, mirjam, mirjam van roer, management, consultancy, programma's, programma, training, coaching
15956
page-template-default,page,page-id-15956,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

MANAGEMENT EN CONSULTANCY: interim en verandermanagement, onderzoek en advies

Ervaart u een kloof tussen uw ambities, strategie en de prestaties op de werkvloer?  Is een afdeling binnen uw organisatie vastgelopen en zoekt u een daadkrachtige manager die orde op zaken stelt en weer beweging weet te realiseren?

Zoekt u naar een interim manager die een verandering in gang weet te zetten en een prestatieverbetering realiseert? Door focus op energie en gedrag van uw medewerkers en met uw doelstellingen als leidraad?

Of zoekt u een sparring-partner die u of uw team uitdaagt, coacht en begeleidt? Zodat u de juiste stap kunt maken om uw team of bedrijf te laten groeien in de gewenste richting. 

 

 

Schakel Mirjam van Roer in als interim-/ verandermanager, consultant, trainer/coach

Mirjam verbetert niet alleen het prestatievermogen van medewerkers en teams. Ze heeft veel kennis en ervaring op bedrijfskundig, verandermanagement en commercieel gebied. Vanuit verschillende rollen (directeur, manager, consultant) heeft ze teams en organisaties laten groeien, altijd van buiten naar binnen, op een ‘eigen – wijze’ én samen. Mirjam begrijpt dilemma’s waarmee bestuurders, ondernemers, afdelingen en teams worden geconfronteerd in deze snel veranderende markt. Ze maakt moeilijke vraagstukken snel helder en hanteerbaar. Ze is sterk in het tot leven brengen van visie & strategie en in het inspireren en in beweging krijgen van mensen, teams en organisaties. Voorbeelden van opdrachten waarvoor u haar kunt inzetten:

 

  • Implementeren nieuwe strategie, vertaling naar concrete doelen en gedrag (beleid, marketing, verkoop, HR)
  • In beweging krijgen en versterken van vastgelopen teams
  • Leidinggeven aan veranderprocessen
  • Begeleiden transitie o.a. naar meer zelforganisatie, klantgerichte cultuur
  • Ontwikkelen en invoeren nieuwe concepten
  • Invoeren nieuwe samenwerkingsvormen
  • Verbetering van positionering bedrijf of product
  • Ontwikkeling van performanceklimaat, persoonlijk leiderschap en zelfsturing

 

Winst

Met Mirjam van Roer boekt u ‘winst’. Met uw bedrijfsstrategie en doelstellingen als leidraad zorgt zij voor richting en structuur en werkt tegelijkertijd aan energie en ondernemend gedrag van medewerkers. Ze gaat op zoek naar talenten en krachten bij medewerkers, leidinggevenden en in teams en zorgt dat deze optimaal worden benut. Door te sturen op ‘eigenaarschap’, zodat uw ambities ook die van uw medewerkers zijn, door voortdurend soepel te schakelen tussen werkvloer en directie, door samenwerking en heldere directe communicatie. Mirjam zorgt altijd voor een frisse blik en stimuleert nieuwe waarden en oplossingen te creëren om het aanwezig potentieel optimaal te benutten.

Mirjam geeft kader en richting, inspireert, ondersteunt, verfrist en daagt uit zodat mensen het beste van zichzelf geven. Ze laat de energie stromen om de gewenste prestaties te realiseren.

 

Hier kunt u lezen over de aanpak van WorkEmpowered!