Training Bruisend Leidinggeven.

Become a better me and we.

 

Waarom Bruisend Leidinggeven?

Jij bent leidinggevende en hebt samen met je team stevige ambities en doelstellingen. Jij en je team willen succesvol zijn in wat jullie doen en optimaal presteren. Om dit te realiseren is er meer nodig dan ‘gewoon goed zijn in je vak’ en kennis hebben van de markt waarin je acteert. Complexe uitdagingen trotseren, doelstellingen realiseren en de aanwezige competenties in je team optimaal benutten lukt alleen als je lekker in je vel zit, energiek bent én blijft. Dan pas ben je in staat om op een duurzame manier topprestaties te leveren.

Energie is de brandstof waarmee je jezelf en anderen in beweging brengt.

Energiek zijn is meer dan gezond en lichamelijk fit zijn. Het is in balans zijn, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als zingevend.  Het geheel is meer dan de som der delen. Bij topsporters is deze benadering essentieel voor hun prestaties en dit geldt ook voor jou als leidinggevende én je team. Op welke manier ben jij in staat de energie bij jezelf én bij je team te laten stromen?

Het goede nieuws is dat de energie er altijd is: in elk mens en in elk team. Alleen dient deze aangewakkerd te worden. Ieder mens is hiertoe zelf in staat. Er is zelfbewustzijn en ruimte nodig om deze energie optimaal te laten stromen. Hier ligt een belangrijke rol voor jou als leidinggevende. Jouw invloed gaat immers verder dan die van individuele medewerkers. Jij kan de aanjager zijn om teams en organisaties energieker te maken. Wil jij een vliegwiel voor energie zijn? Download dan de folder en schrijf je dan in voor deze training. Wij leren jou dan eerst hoe jezelf kunt bruisen van energie. Goed voorbeeld doet meer dan alleen goed volgen. Je hebt de energie zelf ook nodig om de ambities en uitdagingen op je eigen pad aan te pakken. Daarnaast leren we je hoe je als drijvende kracht jouw team energieker maakt. Energie: jij bent het, leidinggevende!

Wat levert de training Bruisend Leidinggeven op?

Bruisend Leidinggeven helpt je om als leidinggevende beter om te kunnen blijven gaan met de snel veranderende omgeving. Je komt frisser thuis en weet hoe je jezelf iedere dag weer op kunt laden. Je leert je energie te managen en de energie van je team positief te beïnvloeden. Hiermee groeit niet alleen de energie in je team maar ook het prestatievermogen, de veerkracht, creativiteit, productiviteit, oplossend vermogen en effectieve samenwerking.

Data & locatie

De training Bruisend Leidinggeven start meerdere malen per jaar op energieke locaties en omgevingen waar je afstand kunt nemen van je werk en in alle rust kunt focussen op jezelf.

 

Interesse? Neem contact op voor de eerstvolgende data.

Jouw investering

Deze training vraagt natuurlijk in de eerste plaats tijd en energie van jezelf om tot resultaat te komen.

 

Investering en betaalwijze
De investering voor de training: €1.225,-
Arrangementskosten (koffie/thee/lunch: €175,-
Materiaalkosten: €95,-

Na ontvangst van je inschrijving krijg je een inschrijfbevestiging. De factuur ontvang je circa vier weken voor de start van de training. Deze dient voor aanvang van de training te worden voldaan.

De algemene voorwaarden van WorkEmpowered! zijn van toepassing, deze zijn te downloaden op de website.

Meer weten?

Download de folder,

Bel met Mirjam: 06-53422940 of bel met Mariska: 06-30231279.

Mail met mirjam@workempowered.nl